Search
kiloNewton
kiloBar
kiloMeter-low

KILO: Online winkel van Nederlandse multiplex meubels

Wij zijn KILO. Nederlandse meubels ontworpen uit één materiaal met een tijdloze esthetiek.

Onze stukken zijn gemaakt van hoogwaardig berkenmultiplex dat in elkaar gezet kan worden zonder lijm, schroeven of andere elementen.
We produceren lokaal, verzenden wereldwijd en bieden levenslange garantie op structurele integriteit.

Onze stukken kunnen nu worden aangepast in kleur en grootte tot op 1 millimeter, zodat je onze dutch design meubelen echt van jou kunt maken.
Gebruik onze online 3D-configurators om de beste KILO voor jouw huis te kiezen.

Ontdek milieuvriendelijke elegantie met KILO: een leider in modern Nederlands designmeubilair

KILO, gevestigd in het hart van Nederland, is uitgegroeid tot een baken van innovatie en duurzaamheid in het meubelproductielandschap. KILO staat bekend om zijn toewijding aan milieubewuste praktijken en moderne esthetiek en biedt een voortreffelijk assortiment Nederlands designmeubilair dat functionaliteit op prachtige wijze combineert met milieuvriendelijkheid. Of u nu een modern kantoor inricht of uw huis verfraait met moderne luxe, het aanbod van KILO, dat hier beschikbaar is, is afgestemd op veeleisende smaken en duurzame levensstijlen.

Duurzaamheid met stijl creëren

Bij KILO vertelt elk meubelstuk een verhaal over duurzaamheid en vakmanschap. KILO is gespecialiseerd in houten meubilair en gebruikt alleen de beste materialen, zoals berkenmultiplex en natuurlijk hout, waardoor elk item niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook milieuvriendelijk. Het gebruik van berkenhout, bekend om zijn duurzaamheid en lichte, aantrekkelijke nerf, benadrukt KILO’s toewijding aan het produceren van stukken die zowel duurzaam als stijlvol zijn.

Een breed scala aan moderne Dutch Design meubels

KILO’s productassortiment is een bewijs van zijn meesterschap in modern Dutch design. Van op maat gemaakte houten meubels die de sfeer van elke kamer kunnen transformeren tot verfijnd kantoormeubilair dat functionaliteit combineert met moderne elegantie, KILO zorgt ervoor dat elk stuk perfect past bij de hedendaagse esthetiek. Onze online meubelwinkel vereenvoudigt uw winkelervaring, waardoor het gemakkelijk is om moderne luxe meubels rechtstreeks bij u thuis te bezorgen.

Het hart van Dutch Design meubels in Amsterdam

Voor degenen die in de bruisende stad Amsterdam wonen, onderscheidt KILO zich als een eersteklas bestemming voor moderne meubels. Onze meubelwinkel in Amsterdam toont niet alleen onze nieuwste ontwerpen, maar dient ook als een hub voor liefhebbers van Dutch design die gepassioneerd zijn over milieuvriendelijke producten. Of u nu op zoek bent naar een moderne meubelwinkel bij u in de buurt of een outlet voor Dutch Design-meubels die unieke stukken aanbiedt, KILO is uw bestemming.

Waarom kiezen voor KILO?

Ontdek onze collectie

Onze uitgebreide collectie omvat alles van berkenmultiplexmeubelen tot moderne, eigentijdse stukken. Voor thuis omvat ons assortiment moderne meubels voor thuis verfijning en bruikbaarheid, terwijl onze moderne selecties voor kantoormeubilair een gevoel van stijl en productiviteit naar werkruimtes brengen.

Of u nu op zoek bent naar de beste moderne meubels online of lokale meubelwinkels in Amsterdam die een ongeëvenaarde winkelervaring bieden, KILO is uw ultieme bestemming. We nodigen u uit om ons diverse assortiment producten te verkennen, allemaal ontworpen met precisie, duurzaamheid en moderne elegantie in hun kern.

KILO is niet alleen een meubelfabrikant; wij zijn pioniers in de Nederlandse designgemeenschap, toegewijd aan het herdefiniëren van moderne meubels met een bewuste aanpak. Door te kiezen voor KILO, kiest u niet alleen voor hoogwaardige, stijlvolle meubels, maar steunt u ook een duurzame toekomst. Bezoek ons ​​online op kilo.nl en ontdek de perfecte mix van schoonheid, duurzaamheid en eco-verantwoordelijkheid die elk stuk in onze collectie definieert.